Smeštaj sa VaučeromApartman Nina, skriveni dragulj Sokobanje

Sokobanja, poznata kao vazdušna banja, privlači veliki broj posetilaca tokom cele godine. Ako niste još otkrili odgovarajući smeštaj u ovom prelepom gradu, ne brinite - predstavljamo vam Apartman Ninu. Ovaj porodični apartman, smešten ispod park šume Čuka 2, nudi sve što vam je potrebno za nezaboravan boravak u Sokobanji.

Na samo 500 metara udaljenosti od centra grada i 600 metara od akva parka, Apartman Nina ima savršenu lokaciju. Osim što ćete se naći na samo korak od svih glavnih atrakcija i sadržaja koje Sokobanja nudi, moći ćete i da uživate u miru i tišini koje pružaju park šuma Čuka 2 i njegova neposredna okolina. Jedna od najvećih prednosti ovog apartmana je dvorište, koje je idealno za opuštanje i uživanje u prirodi. Osim toga, dostupan je i privatni parking za vaše vozilo, što je posebno značajno za posetioce koji dolaze sopstvenim prevozom. Uz savremene pogodnosti kao što su klima uređaj i besplatan wifi, Apartman Nina pruža potpun komfor i udobnost. Kada uđete u ovaj apartman, primetićete da poseduje poseban ulaz, što vam omogućava potpunu privatnost tokom vašeg boravka. Enterijer je osmišljen kako bi pružio elegantan i moderan dojam. Uživaćete u gledanju omiljenih filmova ili televizijskih serija na pametnom televizoru koji je dostupan u apartmanu. Terasa apartmana Nina je još jedan adut ovog smeštaja. To je savršeno mesto za ispijanje jutarnje kafe ili večernje opuštanje uz zalazak sunca. Ako niste ljubitelj direktnog sunčevog svetla, možete se skloniti u letnjikovac, koji je tu da upotpuni vaše uživanje na otvorenom. Jedna od posebnosti Apartmana Nina je mogućnost izdavanja uz prethodno pribavljen vaucer. Ova pogodnost omogućava gostima da iskoriste popuste pri rezervaciji smeštaja. Naša komunikacija sa svim posetiocima je uvek profesionalna i ljubazna, jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mestu. Jer vaš smeštaj ne treba da bude samo nešto što će zadovoljiti osnovne potrebe, već mesto na kojem ćete se osećati kao kod kuće.

Ukoliko još uvek niste doneli odluku o smeštaju tokom vaše posete Sokobanji, ne čekajte predugo. Rezervišite Apartman Ninu i doživite najbolje što ovaj grad ima da ponudi.

Kontakt: 06280667490.


O apartmanu NINA

Apartman Nina se nalazi u Sokobanji. Apartman Nina je porodični apartman. Apartman ima dvorište, parking, klima, wifi, poseban ulaz, smart tv, terasa, letnjikovac...