Smeštaj sa VaučeromApartman TremVinci nalazi se u vikend naselju Vinci na Dunavu, u središtu borove šume. Vinci se nalaze na 8km od Golupca, na obali Dunava gde je najširi i najveće je vikend naselje na Balkanu. Pored borove šume, naselje krasi peskovito tlo, što ga čini karakterističnim i jedinstvenim u Srbiji.

Turistički lokaliteti u blizini: manastir Tumane, Golubačka tvrdjava, Srebrno jezero, Lepenski vir, Ramska tvrdjava, nacionalni park Djerdap.

U naselju se nalazi nekoliko plaža na kojima je moguće kupanje. Šetačko – biciklistička staza pruža se obalom Dunava, od Golupca do sela Vinci i duga je 8790 m. Prolazi pored graničnog prelaza „Golubac“ u Usiju, gde trajektom možete preći u Rumuniju.

Apartman je sa zasebnim ulazom, obezbeđenim parking mestom u dvorištu, površine 28,5 m2, izdvojenom spavaćom sobom.  Kapaciteta je 3+1,  i karakteriše ga veliki trem.

Aktivnosti: plivanje, šetnja, biciklizam, pecanje, kotlić, roštilj.

AKCIJA: od 17.aprila do 15.juna 2023.godine - 5 noćenja za vrednost vaucera po osobi (važi za 3 ili 4 osobe), bez doplate.

0648022044
tremvinci@gmail.com


O apartmanu TremVinci

Apartman TremVinci je sa zasebnim ulazom, obezbeđenim parking mestom u dvorištu, površine 28,5 m2, izdvojenom spavaćom sobom.  Kapaciteta je 3+1,  i karakteriše ga veliki trem.