Smeštaj sa VaučeromApartman Čaroban pogled se nalazi u prelepom Beogradskom naselju i do centra Divčibara i ski staze "Centar” se stiže laganim hodom za 10-ak minuta (1.1km ). Apartman je površine 26m2 sa dodatnom galerijom za spavanje i terasom. Grejanje je podno, poseduje parking mesto, Wi-Fi, TV, opremljenu kuhinju, peškire, posteljinu. U donjem delu apartmana se nalazi udoban krevet na razvlačenje, a na galeriji bračni krevet. Apartman, kao i njegova okolina je pogodan za boravak porodica sa decom. Sankanje,skijanje,dečija igraonica, sve je to dostupno u neposrednoj blizini. Prelepi vidikovci sa kojih se prostiru predivni pogledi su sastavni deo Divčibara. Neki od tih vidikovaca su vrlo blizu nas.
Ukoliko vam je potreban mir i beg od gradske vreve, budite naši gosti i uživajte u prirodnim bogatstvima ove predivne planine.
Mogućnost rezervacije uz vaučere. Rezervišite svoj termin na vreme.

0641194515
jprvulovic007@gmail.com


Jelena Prvulović


Apartman Čaroban pogled

Apartman Čaroban pogled je površine 26m2 sa dodatnom galerijom za spavanje i terasom. Grejanje je podno, poseduje parking mesto, Wi-Fi, TV, opremljenu kuhinju, peškire, posteljinu. U donjem delu...