Smeštaj sa VaučeromSobe i apartmani  Kovačević MKM  Banja Vrujci je potpuno nov smeštaj u banji Vrujci i nalazi se u samom centru na glavnoj ulici 150m od bazena hotela Vrujci  i 450m od kompleksa Terme Vrujci .

Smeštaj Kovačević MKM se sastoji od sedam smeštajnih jedinica različitih veličina i kapaciteta.  Raspolažemo sa  tri dvokrevetna studija, tri  trokrevetna apartmana  i jedan veliki apartman  sa  velikom terasom bolje i opremljen. Na raspolaganju je i dvorište sa travnjakom ispred objekta gde možete popiti  vašu jutarnju kafu i pustiti decu bezbedno da se igraju.  Sve smeštajne jedinice imaju svoje kupatilo, kompletno opremljenu mini kuhinju, tv sa kablovskim signalom, wi fi i parking mesto za naše goste u okviru dvorišta.

U sklopu objekta nalazi se  naša Pekara Kovačević sa dugogodišnjom  tradicijom u proizvodnji domaćeg hleba i proizvoda, domaćih kolača i torti, mesara Kovačević sa uslužnim pečenjem roštilja  i na  daleko poznatim pečenjem. A tu je još i dobro snabdeven supermarket.

Kod nas imate sve što vam treba na jednom mestu, pre svega toplu dobrodošlicu domaćina.

Kontakt   060/064 30 41 Marija

                 060/064 30 40  Radivoje

                060/064 30 31    Smeštaj


Kuća za 6 osoba u selu

Kuća u selu za izdavanje udaljena od Banje Vrujci 2,5 km asfaltnim putem ,stara porodična kuća 80m² fino sredjena moze primiti do 6 gostiju u dve odvojene sobe i dnevnom sobom. Poseduje kablovsku,...

Pekara i mesara Kovačevič

U sklopu objekta nalazi se naša Pekara Kovačević sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji domaćeg hleba i proizvoda, domaćih kolača i torti, mesara Kovačević sa uslužnim pečenjem...