Smeštaj sa VaučeromStaroplaninSki apartmani predstavljaju novoizgrađen smeštajni objekat u selu Crni vrh, kategorisan sa četiri zvezdice, koji odiše planinskim stilom uklapajući se u prekrasan ambijent prirode koja ga okružuje. Objekat se sastoji od pet podjednakih apartmana za izdavanje površine 30m2, sa po pet ležajeva. Svaki apartman ima predivan pogled na obronke staroplaninskih vrhova, Midžor, okolne pašnjake i slapove Crnovrške reke čiji žubor daje posebnu toplinu i čar boravku u ovom kutku Stare planine. Bogato opremljene apartmane sa odvojenim spavaćim sobama, kuhinjom, trpezarijom, dnevnim boravkom i sopstvenim kupatilom; karakteriše moderno dizajniran enterijer sa unikatnim komadima nameštaja. Smeštajne jedinice poseduju TV flat-screen sa preko 70 satelitskih kanala i kompletnu opremu za komforan odmor i pravi užitak.Gostima je obezbeđen parking. StaroplaninSki Apartmani se nalaze na 5km od prve žičare – Konjarnik.

Takođe nudimo izvrsno pripremljene specijalitete domaće kuhinje, doručak i ručak. Jedinstven ukus hrane je rezultat spremanja jela namirnicama prikupljenih isključivo sa Stare planine. Duh nedirnute prirode svakako doprinosi potpunom uživanju u zdravim i kvalitetnim jelima, kojima se svako ponovo vraća.

Pozivamo vas da dođete i iskusite jedinstvene lepote Stare planine koja nudi nezaboravane doživljaje kako u zimskim tako i u letnjim mesecima. Ski centar Stara planina iz godine u godinu dobija nove sadržaje i postaje sve primamljivija destinacija za ljubitelje zimskih sportova. Više od 12 kilometara odlično uređenih staza, različitih težina, pripremljene su za skijaše svih kategorija. Na Staroj planini se nalazi prva gondola u Srbiji, još 4 žičare i jedan baby ski lift. U ski centru je izgrađen sistem za veštačko osnežavanje, kako bi, u slučaju nedostatka prirodnog snega, posetioci centra mogli da uživaju u zimskim sportovima. Stara planina je jedinstvena jer se na njoj nalazi najviši vrh u Srbiji, Midžor sa visinom od 2169 m.n.v. U letnjem periodu planina nudi nenadmašane prizore bujne i netaknute prirode, skrivene vodopade, staze za planinarenje, poludivlje konje, endemske vrste leptira, bogat biljni i životinjski svet, istorijske znamenitosti: Crkva Svete Bogorodice iz 14. veka, manastir Temska.