Smeštaj sa VaučeromVila Alexandar je smeštaj na Palićkom jezeru. Dočekuje svoje goste tokom cele godine, koji žele da svoj odmor provedu u prelepom ambijentu jezera. Novoizgrađena vila, porodične atmosfere obezbeđuje: 10 soba, caffé i bezbedan parking prostor. Moderne, komforne sobe tople atmosfere i apartmani dobro opremljeni obezbeđuju savršen odmor za svakog gosta. Na raspolaganju je i termalni bazen, temperatura vode 40 stepeni i radi cele godine. U cenu je uračunat doručak na bazi švedskog stola.
Cena zavisi od perioda godine i broja osoba. Za više informacija nas pozovite.

Smeštajni kapacitet vile je 30 gostiju. Devet soba u ponudi opremljeno je modernim kupatilima, ručno izrađenim nameštajem, klima uređajima, televizorima sa kablovskim programom, bežičnim internetom. Vila nudi i druge pogodnosti koje će doprineti da se njeni gosti osećaju prijatno, bilo da su na odmoru ili u poslovnoj poseti.

Autentičnim ambijentom, sa sobama i apartmanima koji odišu toplinom i domaćinskom atmosferom, vila neće ostaviti ravnodušnim ni najprobirljivije ljubitelje lepog i neobičnog.

Otmenost i udobnost najprigodniji su epiteti kojima se mogu opisati sobe i apartmani vile.
Boravak u vili pružiće Vam mogućnost da se, makar na kratko, i sami osećate grofovski!

 


Smeštaj u vili Alexandar

Smeštajni kapacitet vile Alexandar je do 30 gostiju. Devet soba u ponudi opremljeno je modernim kupatilima, ručno izrađenim nameštajem, klima uređajima, televizorima sa kablovskim programom,...

O vili Alexandar

BAZENBazen veličine 9.6 x 4.6 m, na raspolaganju je svim gostima vile. Oko bazena nalaze se ležaljke i garniture za odmor i sunčanje. Bazen je projektovan tako da ima solarno zagrevanje vode, tako...