Smeštaj sa VaučeromVila Vitezov Mir nalazi se u lepom mestu Vrhpolje, a namenjena je svakome ko ima potrebu da pobegne od gradske gužve i da nađe svoj mir pored reke kakva je Drina, jedne od najlepših u čitavoj Srbiji. Svako ko je dolazio na Drinu uvek joj se vraćao.
           Smeštena je na samoj obali reke Drine u blizini poznatog etno sela Vrhpolje, na 6 km od Ljubovije prema Bajinoj Bašti do koje posetioci iz Beograda i Vojvodine lako i brzo mogu doći preko Šapca, Loznice i Malog Zvornika.
           Sa kapacitetom od 14 ležaja, Vila Vitezov Mir gostima nudi 5 soba (1/2 i 4/3). Svaka soba poseduje zasebno kupatilo i TV.  Prostrane i ugodne zajedničke prostorije, kao i zajednička kuhinja koja je posetiocima uvek na raspolaganju, upotpunjuje ponudu i pruža dodatne mogućnosti za odmor i druženje. Ali, ukoliko ne želite da se u kompletno opremljenoj kuhinji zamarate spremanjem hrane, preporučujemo Vam restoran domaće kuhinje „Hajdučki konak“, u centru etno sela Vrhopolje, udaljen 50 metara.
           Ljubitelji prirode i pecanja uživaće u živopisnom ambijentu kojim je Vila Vitezov Mir okružena. Ribolovci mogu pecati sa  jedne od terasa objekta, gornje – velike, površine 70m2 i donje terase koja je u ravni reke. Ukoliko ne želite da oprobate svoje ribolovačko umeće na drugim delovima Drine, deo ove lepotice uz koju je smešetana Vila, dovoljno je dubok za pecanje i kupanje, a opet nije brz, pa i najmladji gosti Vile Vitezov Mir mogu da uživaju u plivanju, a njihovi roditelji  ne strepe za sigurnost svoje dece.
Kontakt osoba : Tomislav Mitrovic
Telefon : 066090007

Mail: t.mitrovic74@gmail.com
Radimo sa vaucerima ministarstva turizma.


Smeštaj u vili Vitezov Mir

Sa kapacitetom od 14 ležaja, Vila Vitezov Mir gostima nudi 5 soba (1/2 i 4/3). Svaka soba poseduje zasebno kupatilo i TV. Prostrane i ugodne zajedničke prostorije, kao i zajednička kuhinja koja je...

O vili Vitezov Mir

Vila Vitezov Mir je smeštena na samoj obali reke Drine u blizini poznatog etno sela Vrhpolje, na 6 km od Ljubovije prema Bajinoj Bašti do koje posetioci iz Beograda i Vojvodine lako i brzo mogu...